Vrije Training F1

Na vijf minuten ging het al mis bij het team van Haas. Mercedes pakte de pace verder op en kwam uiteindelijk terecht op een 1-2.


Max Versstappen Races At The Austrian Grand Prix Austrian Grand Prix Racing Formula 1

Zeiden dat ik niet meer nodig was.

Vrije training f1. Tevens hebben we ook een aparte F1-Test kalender. GP België 2e Vrije Training. Koop online de officiële Formule 1 tickets voor elke Grand Prix van het seizoen en beleef de snelste sport ter wereld live.

De top-tien wordt compleet gemaakt door Perez Ricciardo Gasly Hamilton Norris Alonso en Bottas. Kijk Formule 1 live op tv bij Ziggo. Hij werd gevolgd door zijn teamgenoot Lewis Hamilton met Max Verstappen in het kielzog van de Brit.

About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. GP België 3e Vrije Training. Mazepin spinde en belandde hierdoor in.

Dit zijn de F1-programmas. De Nederlandse Red Bull-coureur kreeg de balans van zijn RB16B nog niet op orde. Vanaf vrijdag 26 maart zijn ook de vrije trainingen en de kwalificatie op zaterdag te zien.

1010 Daarmee ronden we het liveblog rond de tweede training voor de Belgische Grand Prix af. De race is om 1700 uur live te zien op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select. Mercedes heeft een tikje uitgedeeld aan Red Bull tijdens de tweede oefensessie op de Hungaroring.

De tweede racedag van de Grand Prix van Hongarije staat op het programma. Hamilton en Verstappen klaagden tijdens. Om 1500 uur begint de tweede vrije training op de Hungaroring.

Eerste resultaten vrije training 2021 Belgische F1 GP. Valtteri Bottas was tijdens de tweede vrije training in Hongarije de snelste man op de baan. De F1-actie van de vrijdag zit er dus op maar morgen zijn we rond 1145 uur terug met het live verslag van de derde en afsluitende oefensessie later op de dag gevolgd door de kwalificatie.

Starttijd Derde vrije training GP Spa Francorchamps 2021. Volg de reacties van F1 fans op de derde vrije training via de hashtag gpspa. Op zondag 28 maart gaat het nieuwe Formule 1-seizoen van start in Bahrein.

Volg live de eerste vrije training voor de Grand Prix van Hongarije. F1 1030 uur 1130 uur Eerste Vrije training F1 1400 uur 1500 uur Tweede Vrije training Zaterdag. Na 9 minuten schakelden veel coureurs.

Volg de sessie hier en praat live mee. Max Verstappen heeft de snelste tijd gereden in de eerste vrije training voor de Grand Prix van Azerbeidzjan in Bakoe. F1 1100 uur 1200 uur Derde Vrije Training F1 1400 uur 1500 uur Kwalificatie Zondag.

GP België 1e Vrije Training. De Nederlander leek daarmee aan een sterk weekend te beginnen maar in de tweede vrije training werd het eerste stuivertje alweer gewisseld. Gachot over celstraf die Schumacher F1-debuut bezorgde.

De eerste vrije training ging om klokslag 1100 van slag op het Autodromo Enzo e Dino Ferrari. Het was Verstappen die het Mercedes-duo leidde gedurende de eerste vrije training en daarmee het Grand Prix-weekend op de Hungaroring uitstekend af wist te trappen. Uitslag tweede vrije training F1 Grand Prix Hongarije 2021.

Ook de jonkies van de Formule 2 komen in actie in Bakoe. Veel coureurs doken vrijwel direct de baan op voor hun installatierondes. Carlos Sainz noteert de derde snelste tijd.

Charles Leclerc zet de Ferrari op de tweede snelste tijd. Max Verstappen is na zijn zware crash op Silverstone weer 110 procent fit en dus is hij er klaar voor het titelgevecht op een harde maar faire manier voort te zetten. Mercedes heeft de gang er vrijdagochtend nog niet in zitten.

De derde vrije training van de Formule 1 Grand Prix van België 2021 gaat van start om 1200. Wel wisten Valtteri Bottas en Lewis Hamilton hem goed bij te houden. Van vrije trainingen en kwalificaties tot Formule 1 Café en de race zelf.

De eerste vrije training zit er op in Hongarije. Staanplaatsen en tribune tickets. Carlos Sainz was de eerste die met een setje tussenbanden van het circuit mocht proeven en anderen volgden zijn voorbeeld.

Voordat Lewis Hamilton en Max Verstappen samen uitmaken welke rijder vanaf pole position aan de race mag beginnen moeten zij eerst de derde vrije training nog rijden. Kies uit een gevarieerd aanbod aan tickets. De Finse Mercedes-coureur bleef zijn teamgenoot Hamilton nipt voor maar had bijna drie tiende voorsprong op Max Verstappen.

LIVE Verstappen tweede in VT3 Hamilton snelste na rode vlag. F1 1400 uur Race. Valtteri Bottas heeft de tweede training in Hongarije als snelste afgesloten.

Bekijk ook op welk kanaal Ziggo Sport Select bij jouw tv-aanbieder te vinden is. Op de F1-kalender van 2020 staan 22 races die je allemaal kunt vinden in het overzicht zoals wanneer en hoe laat de Grand Prix verreden wordt. En het was Max Verstappen die met zijn gecrashte Honda-motor de snelste tijd klokte.

Na de crash in Silverstone was het Honda en Red Bull er alles aan gelegen om de F1-motor van Japanse makelijk in de pool te houden. Live eerste vrije training Formule 1 GP Hongarije 2021. Wij zijn online de grootste F1 community en met de grootste fans kun je dagelijks reageren op al het nieuws over Max Verstappen en Red Bull Racing.

Uitslag tweede vrije training Formule 1 GP Hongarije 2021. Live stream van de derde vrije training. In de eerste vrije training ging Max Verstappen vooraan aan de leiding terwijl de Mercedessen moesten volgen.

Het asfalt was nog een beetje vochtig na een regenbui in de ochtend aan het begin van de eerste training voor de Belgische GP.


Max Verstappen Wallpaper Formula1 Max Verstappen Formule 1 Courses


Pin Van Mark Nijboer Op F1


Twitter Red Bull Racing Motorsport Racing Team


ボード Max Verstappen Red Bull Formule 1 のピン


Testing That S A Wrap Red Bull Racing Formula One Team Red Bull Racing Racing Red Bull


Red Bull Racing On Twitter Racing Red Bull Racing Max Verstappen


F1 Gp Belgio Libere 2 Verstappen Precede Ricciardo Ferrari Dove Sei Livegp It Belgio Ferrari Formula 1


Top Shots 10 Of The Best Photos From The Bahrain Grand Prix Formula 1 Bahrain Grand Prix Formula 1 Grand Prix


Grand Prix Van Engeland Max Verstappen Met Red Bull Racing Rb13 Tijdens De Vrije Training Grand Prix Red Bull Racing Formule 1


2018 Ferrari Sf71h Carro Ferrari Ferrari Ferrari F1


Snelste Tijd Verstappen Ondanks Motorprobleem In Tweede Training Red Bull Racing Training Klassieke Auto S


Pin By Alex Pro On F1 2018 Max Verstappen Grand Prix Cars Austrian Grand Prix


Red Bull Opent Sterk In 1e Vrije Training In Hongarije Hongarije Training Vrijen


A Gulf So Big Even Hamilton Regrets It Japanese Grand Prix Formula 1 Grand Prix


Mick Schumacher Maakt Over Twee Weken F1 Debuut In Vrije Training Op Nurburgring Voor Alfa Romeo Training Overheid Sochi


Pin Op F1 F2


Pin Auf 2016 Sport Formel 1


Verstappen Valt Stil Aan Het Begin Van De Vrije Training In Bahrein Bahrein Training Formule 1


Your Guide To The 2019 Formula One Season Red Bull Racing Red Sports Car Racing